Contact

bulthaup Leiden
Keukenconcept Leiden B.V.
Amphoraweg 3
2332 ED Leiden
edwin@bulthaupleiden.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 10.00 – 17.00 uur
Donderdag: 10.00 – 17.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
Zondag: gesloten

Bezoek op afspraak buiten openingstijden mogelijk

 

bulthaup Leiden
specialist in luxe keukens

De personen achter bulthaup Leiden zijn Edwin van den IJssel en Peter van Leent. Waar Edwin creatieve en functionele ontwerpen tekent, staat Peter voor de technische expertise en een perfecte montage. Samen met hun team van ervaren medewerkers creëren zij op maat gemaakte luxe keukens met de nieuwste apparatuur.

Luxe keuken op maat gemaakt

Door het centraal stellen van de gebruiker met zijn individuele behoeftes en de architectuur van de ruimte, ontstaat een uniek systeem. Het systeem is verwerkt in een architectuur die het leven van de gebruiker eenvoudiger maakt. Creativiteit in de keuken is belangrijk, daarom is de bulthaup keuken uniek op dit gebied. Het laat de mens ervaren hoe heerlijk het is om iets te creëren.

Exclusieve keukens met luxe apparatuur

Natuurlijk is een keuken niet compleet zonder de juiste apparatuur. Daarom werkt bulthaup Leiden samen met de meest innovatieve merken. Houdt u van sous vide te koken? Dan raden wij natuurlijk een stoomoven aan. Wilt u uw keuken liever zo strak mogelijk te houden? Maar wel gebruik maken van de nieuwste technologische ontwikkelingen? Dan raden wij een afzuigsysteem aan dat verwerkt is in de kookplaat. Meer must haves in uw keuken vindt u hier.

Specialist in bulthaup keukens

Vrijblijvend een afspraak maken om uw droomkeuken samen met Edwin uit te werken? Of heeft u vragen over bulthaup keukens? Neem contact met ons op. Even binnenlopen in onze showroom om inspiratie op te doen kan natuurlijk altijd!