Contact

bulthaup Leiden
Keukenconcept Leiden B.V.
Amphoraweg 3
2332 ED Leiden
edwin@bulthaupleiden.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 10.00 – 17.00 uur
Donderdag: 10.00 – 17.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
Zondag: gesloten

Bezoek op afspraak buiten openingstijden mogelijk

 

5x must haves
voor in de moderne keuken

Bij een moderne keuken denkt u aan een strak design, glanzend of mat materiaal, greeploze vlakke keukendeuren en een effen keukenblad. Maar welke must haves zijn nou onmisbaar in zo’n hedendaagse keuken?

1. Stoomoven om sous vide te koken

De culinaire kenners zweren erbij: sous vide koken. Dit is een kooktechniek waarbij eetwaren onder vacuüm worden verpakt en vervolgens worden gegaard op constante temperatuur in de stoomoven. Het grote pluspunt van deze techniek is dat de temperatuur heel precies is in te stellen.

2. Afzuigkap in kookplaat

De afzuigkap is echt verleden tijd. De technieken van nu maken het namelijk mogelijk om een afzuigsysteem te verwerken in de kookplaat. Wasem en geurtjes worden direct bij de bron, de kookplaat, opgevangen. Hierdoor heeft u weinig last van kookgeuren en geluid. En het belangrijkste; het komt het design van uw keuken ten goede aangezien de afzuigkap weg mag blijven!

3. Inductiekookplaat flexibele zones

U hoeft voortaan niet meer te kijken waar u uw pannen neerzet. Bij een inductiekookplaat met flexibele zones passen de kookzones zich automatisch aan. Hitte wordt namelijk geproduceerd op de plek waar de pan staat. Dit is mogelijk door de elektromagneten die zich in de plaat bevinden. De vrije gedeeltes op de kookplaat blijven gewoon koud.

4. Een kokend waterkraan

Een kraan met de optie kokend water is onmisbaar in uw moderne keuken, zeker als u houdt van gemak. U heeft namelijk altijd kokendheet water bij de hand. Water koken met een waterkoker of in een pan is zeker verleden tijd!

5. Wijnkoelkast

Bent u een wijnliefhebber? Een wijnkoelkast met meerdere temperatuurzones zorgt ervoor dat verschillende soorten wijnen onder perfecte omstandigheden worden bewaard. Daarnaast is het een nette manier om uw wijn op te bergen.

Bulthaup Leiden voor een modern keukenontwerp

Meer weten over deze gadgets of benieuwd naar de technische mogelijkheden voor in uw keuken? Neem dan telefonisch contact op met Edwin van den IJssel of Peter van Leent van bulthaup Leiden.