Contact

bulthaup Leiden
Keukenconcept Leiden B.V.
Amphoraweg 3
2332 ED Leiden
edwin@bulthaupleiden.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 10.00 – 17.00 uur
Donderdag: 10.00 – 17.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
Zondag: gesloten

Bezoek op afspraak buiten openingstijden mogelijk

 

Zo organiseert u uw bulthaup keuken!

De zomer komt eraan… en dus ook de grote schoonmaak van uw keuken. Heel het jaar door ‘verzamelen’ we diverse spullen en hulpmiddelen om ons eten zo snel, makkelijk en lekker mogelijk te bereiden. Maar dat kan soms een chaos opleveren op uw keukenblad. Edwin heeft een aantal tips om dit voortaan te voorkomen en uw keuken de hele zomer netjes te houden. Lees dus snel verder!

Organiseer-uw-keuken tip #1: kies voor het bulthaup interior system

Gebruik het bulthaup interior system indien u een bulthaup b3 keuken bezit – of houd hier rekening mee met uw keuze van het type bulthaup keuken. Met dit interior systeem kunt u namelijk zowel het interieur van de lades, als de uitrekelementen helemaal naar eigen wens bepalen. Het fijne hieraan is ook dat de samenstelling altijd nog achteraf is aan te passen. Door het intuïtieve schuiven met de speciale verdelers en accessoires kan het keukengerei naar persoonlijke voorkeur worden ingeruimd. De bulthaup keuken gaat mee met de gebruiker en past zich hierdoor aan veranderde leefomstandigheden aan.

Organiseer-uw-keuken tip #2: schakel praktische hulpjes in

Een andere tip is om hulp in te schakelen van stijlvolle accessoires. bulthaup heeft een apart assortiment met handige accessoires die ideaal matchen bij uw (toekomstige-) bulthaup keuken, zoals de broodcontainer, om uw brood in op te brengen, en een broodsnijplank, om de nodige kruimels op te vangen, en andere handige accessoires. Maar vergeet vooral de stijlvolle slimme accessoires zoals de folierolhouder en de houten voorraad container niet.

Organiseer-uw-keuken tip #3: laat u adviseren over de juiste lade- en kastindeling

In iedere keuken zitten natuurlijk handige lades. Vaak denkt u niet heel bewust na over de indeling hiervan. Maar wist u dat er verschillende trucs zijn om deze zo efficiënt mogelijk in te richten? Hierdoor heeft u alles snel binnen handbereik en houdt u uw keuken netjes. En dat is nou precies wat we willen! Kom eens langs in onze showroom in Leiden, Edwin adviseert u hier graag over.

De accessoires van bulthaup; onmisbare hulpmiddelen voor in uw bulthaup keuken

De accessoires en elementen van bulthaup zijn functioneel, veilig in gebruik én passen uitstekend bij uw (toekomstige) bulthaup keuken. De praktische hulpjes zijn te mooi om in de kast te zetten en héél handig om uw keuken deze zomer georganiseerd te hebben én te houden. Heeft u interesse in één van de bulthaup accessoires? Of over de indeelelementen van een bulthaup keuken? Vraag het Edwin! Te bereiken via 071 5721777 of via dit e-mailadres: edwin@bulthaupleiden.nl.