Contact

bulthaup Leiden
Keukenconcept Leiden B.V.
Amphoraweg 3
2332 ED Leiden
edwin@bulthaupleiden.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 10.00 – 17.00 uur
Donderdag: 10.00 – 17.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
Zondag: gesloten

Bezoek op afspraak buiten openingstijden mogelijk

 

Voordelen van een keukenbar
van bulthaup

Heeft u weinig ruimte in de keuken? Of houdt u van gezelligheid en bent u praktisch ingesteld? Dan is een bar wellicht iets om over na te denken. Voor het gemak hebben wij de grootste voordelen van een keukenbar voor u uitgelicht. Wel zo handig: zo kunt u hier alvast rekening mee houden bij de uitwerking van uw droomkeuken.

Sfeervol en gezellig

Het eerste voordeel van een keukenbar is te verwachten; het creëert snel en zonder enige moeite gezelligheid in huis. Bij een bar merkt u namelijk al gauw dat u meer gezelschap heeft tijdens het koken. Uw partner, kinderen of uitgenodigde gasten kunnen plaatsnemen op de stoelen terwijl u het eten bereidt. Koken, borrelen en bijkletsen kan namelijk tegelijk.

Alles binnen handbereik

Een ander voordeel is meer praktisch van aard. Met een bar heeft u (bijna) letterlijk alles binnen handbereik. Binnen twee stappen bent u bij een lade of de koelkast. Nog even zout pakken of wijnglazen bijvullen is zo gedaan. Zo kunt u ongestoord genieten van een gezellige avond!

Extra werkruimte

Tot slot zorgt een keukenbar voor extra werkruimte. Iets waar mensen die af en toe thuiswerken zeker blij mee zullen zijn. Op de bar kunt u uw laptop, formulieren en andere benodigdheden gemakkelijk kwijt. Is het bijna etenstijd? Dan kunt u alvast beginnen met koken. Vanaf de keukenbar heeft u goed zicht op de kookplaat, waardoor u werken en koken zelfs kunt combineren.

Een keukenbar opnemen in uw bulthaup keukenontwerp

Overweegt u een keukenbar in uw nieuwe keuken? Het is goed is om een ontwerp uit te laten tekenen. Zo komt u erachter of het past bij de bestaande ruimte en bij de personen in huis. Neem contact op met Edwin van den IJssel om een afspraak te maken.