Contact

bulthaup Leiden
Keukenconcept Leiden B.V.
Amphoraweg 3
2332 ED Leiden

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 10.00 – 17.00 uur
Donderdag: 10.00 – 17.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
Zondag: gesloten

Bezoek op afspraak buiten openingstijden mogelijk

 

Voor u uitgelicht:
de bulthaup b3, b2 en b1

b1, b2 en b3…. Drie modellen keukens, ieder gericht op een ander idee. Bulthaup b3 staat voor een keuken die u zelf kunt samenstellen, bulthaup b2 richt zich op het zijn van een ware ‘werkplaats’ waarin u veel bewegingsvrijheid heeft en tot slot is de minimalistische bulthaup b1 een model waarin de essentie van de keuken centraal staat. Ontdek welk model bij u past!

bulthaup b3: zelf uw droomkeuken samenstellen

Heeft u de wens om zelf een keuken vorm te geven? Dan is de bulthaup b3 iets voor u. U krijgt de vrijheid om uzelf te ontplooien. Daarnaast sluiten de met de hand afgemaakte materialen naadloos aan bij het karakter van de ruimte én van de mensen die erin leven.

bulthaup b2: de keuken als werkplaats

bulthaup b2 maakt van een keuken een werkplaats met grote bewegingsvrijheid en een uniek ordeningsprincipe. De keuken bestaat uit een werkbank, een werkkast en een apparatenkast. Het voordeel van dit model zijn de flexibiliteit en de mobiliteit van de elementen. Dit maakt bulthaup b2 makkelijk aanpasbaar aan veranderingen in het vertrek.

bulthaup b1: de minimalistische keuken

Met de bulthaup b1 kiest u voor de essentie. Het idee achter de vormgeving is intelligente minimalisering. Hierdoor kunt u zich op belangrijkere zaken in het leven concentreren: familie en vrienden, communiceren en genieten. Het resultaat is een keuken met een harmonieus totaalbeeld: er zijn een beperkt aantal eerlijke materialen gebruikt en de kleuren zijn zorgvuldig gekozen.

Kom uw bulthaup keuken ervaren!

Kom het model keuken dat bij u past ervaren in onze showroom! Wij zijn dinsdag tot en met vrijdag geopend van 09.30 - 18.00 uur en zaterdag van 09.30 - 17.00 uur. Voor vragen of advies kunt u vrijblijvend contact opnemen met Edwin van den IJssel of Peter van Leent.