Contact

bulthaup Leiden
Keukenconcept Leiden B.V.
Amphoraweg 3
2332 ED Leiden
edwin@bulthaupleiden.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 10.00 – 17.00 uur
Donderdag: 10.00 – 17.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
Zondag: gesloten

Bezoek op afspraak buiten openingstijden mogelijk

 

Uw nieuwe keuken laten ontwerpen
bij bulthaup Leiden

U heeft besloten; dit jaar wilt u uw huidige keuken vervangen door een nieuwe keuken. Of er staat een verhuizing gepland en moet voor uw nieuwbouwwoning een nieuwe keuken uitzoeken. Dit kan lastig zijn, want waar kiest u voor? Er zijn zoveel opties… zoals wel of geen keukeneiland? Welke kleur? En welke keuken past bij mij? Wij, bulthaup Leiden, adviseren u graag door een ontwerp uit te werken die voldoet aan uw wensen én die past bij uw leefomstandigheden.

Keuken ontwerp dat past bij alle gebruikers in huis

Natuurlijk wilt u een luxe, mooie keuken. Toch moet u naast de uitstraling niet de functie van de keuken niet vergeten. Het moet passen bij de gebruikers en de bijbehorende gebruikswensen.

- Bent u vaak in de keuken te vinden en heeft u het liefst uw gereedschap snel bij de hand? Dan past de bulthaup b2 keuken beter bij u. Zeker als u houdt van een keuken met een wat stoerdere uitstraling.

- Liever veel vrijheid bij de inrichting van uw keuken? Dan raden wij de bulthaup b3 aan. Met deze keuken kunt u zich vrij ontplooien en heeft u ruime keuze in materialen en opstellingen.

- Tot slot is de bulthaup b1 geschikt wanneer u liever kiest voor de essentie en eenvoud. Hierbij heeft u de keuze uit een beperkt aantal materialen en vormen. Deze keuken geeft ruimte om u op belangrijkere zaken in het leven te richten, zoals familie en vrienden, communiceren en genieten. 

 

Bepaal de indeling in uw keuken ontwerp

Na het bepalen van het type keuken, is de indeling van de keuken van belang. Kiest u voor een keukeneiland? Op zichzelf staande losse keuken elementen of houdt u het liever bij één keukenwand? Wij denken met u mee en maken een keuken ontwerp dat past bij uw appartement, villa of woning.

Wij maken voor u een passend keuken ontwerp

Edwin van den IJssel maakt creatieve en functionele ontwerpen. Met oog voor uw wens én zijn ervaring maakt hij een keuken ontwerp op maat. Neem vrijblijvend contact op of bezoek de showroom in Leiden. Dan horen wij graag uw wensen voor een nieuwe keuken.