Contact

bulthaup Leiden
Keukenconcept Leiden B.V.
Amphoraweg 3
2332 ED Leiden
edwin@bulthaupleiden.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 10.00 – 17.00 uur
Donderdag: 10.00 – 17.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
Zondag: gesloten

Bezoek op afspraak buiten openingstijden mogelijk

 

Slimme opbergruimte
in een bulthaup keuken

Voldoende opbergruimte in de keuken is vrijwel onmisbaar. Wie herkent het niet: u staat in de keuken, nog wat dingen te doen voor het eten, maar opeens wordt het hectisch en rommelig in de keuken. Hierdoor liggen de attributen die u nodig heeft, niet meer voor het grijpen. Bij het ontwerp van de bulthaup keukens speelt de keukenindeling een grote rol, zodat u van iedere opbergruimte in uw keuken gebruikt kunt maken!

Alle ruimte waar u die nodig heeft

Een van de belangrijkste aspecten in een keuken is de opbergruimte. Gebruikmaken van de beschikbare ruimte en deze zo efficiënt en handig mogelijk inrichten. Iedere bulthaup keuken heeft zijn eigen manieren om u zoveel mogelijk opbergruimte te bieden.

- Bij bulthaup b1 staat minimalisme centraal. Door het ontwerp heeft bulthaup b1 voldoende opbergruimte in het wandblok, het kookeiland en de hoge kast. De hoge kast maakt namelijk optimaal gebruik van alle ruimte, zelfs tot aan het plafond.

- Bij bulthaup b1 staat minimalisme centraal. Door het ontwerp heeft bulthaup b1 voldoende opbergruimte in het wandblok, het kookeiland en de hoge kast. De hoge kast maakt namelijk optimaal gebruik van alle ruimte, zelfs tot aan het plafond.

- Met het ontwerp van bulthaup b2 was het van belang om ‘gereedschap’ bij de hand te hebben. Daarom bestaat de keuken uit een werkkast (voor al het benodigde keukengerei), een werkbank en een apparatenkast. De werkkast geeft direct een overzicht van al het keukengerei, waardoor u alles binnen handbereik heeft.

- bulthaup b3 heeft een prachtige multifunctionele wand die bergruimte biedt en tegelijkertijd functioneert als de spoelunit. Handig en een genot om naar te kijken. Met het ontwerp van bulthaup b2 was het van belang om ‘gereedschap’ bij de hand te hebben. Daarom bestaat de keuken uit een werkkast (voor al het benodigde keukengerei), een werkbank en een apparatenkast. De werkkast geeft direct een overzicht van al het keukengerei, waardoor u alles binnen handbereik heeft.

- bulthaup b3 heeft een prachtige multifunctionele wand die bergruimte biedt en tegelijkertijd functioneert als de spoelunit. Handig en een genot om naar te kijken.

Slimme ordeningssystemen

De keuken is voor de mens een rustpunt. Koken. Genieten. Leven. Daarom is het belangrijk dat keukengerei en ingrediënten binnen handbereik zijn. Niets veroorzaakt meer chaos dan kleine onderdelen, zoals bestek, messen en kruidenpotjes in een keukenlade. Met de slimme ordeningssystemen van bulthaup creëert u orde in de chaos. De ordeningssystemen zijn helemaal in te delen zoals u dit handig vindt.

Benieuwd naar de verschillende keukenindelingen met de ordeningssystemen van bulthaup? Bekijk hier inspiratie video’s over:

-Kruiden & voorraad

- Pannen & hulpmiddelen

- Servies & glazen

- Bestek, messen & kleine spullen

Voldoende opbergruimte in uw bulthaup keuken

Bulthaup biedt verschillende mogelijkheden met betrekking tot opbergruimte, accessoires en ordeningssystemen voor uw (toekomstige) bulthaup keuken. Maak direct een afspraak met Edwin om uw wensen te bespreken. Wij zijn te bereiken via 071 5721777 of via dit e-mailadres: edwin@bulthaupleiden.nl.