Contact

bulthaup Leiden
Keukenconcept Leiden B.V.
Amphoraweg 3
2332 ED Leiden

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 10.00 – 17.00 uur
Donderdag: 10.00 – 17.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
Zondag: gesloten

Bezoek op afspraak buiten openingstijden mogelijk

 

Inspiratie voor een moderne keuken

De strakke minimalistische keuken: een trend die niet meer weg te denken is. Meestal zonder grepen en in één neutrale kleur. Keukens ziet u vaak in wit en grijs, die terug te zien zijn in allerlei soorten woningen; van klassieke panden met historie tot moderne nieuwbouwpanden. Doordat dit type keuken goed te combineren is, zijn wij er ook zo’n fan van. Wij stellen de bulthaup b1 en b3 graag aan u voor!

Een moderne bulthaup b1

Houdt u van minimalistisch? En kiest u graag voor de essentie? Dan past de bulthaup b1 keuken goed bij u. Het idee achter de vormgeving is intelligente minimalisering. Hierdoor kunt u zich op belangrijkere zaken in het leven concentreren: familie en vrienden, communiceren en genieten. Het resultaat is een keuken met een harmonieus totaalbeeld: er zijn een beperkt aantal eerlijke materialen gebruikt en de kleuren zijn zorgvuldig gekozen.

bulthaup b3

Heeft u de wens om zelf een keuken vorm te geven? Dan is een moderne keuken, zoals de bulthaup b3, iets voor u. Met dit type keuken krijgt u de vrijheid om uzelf te ontplooien. Daarnaast sluiten de met de hand afgemaakte materialen naadloos aan bij het karakter van de ruimte én van de mensen die erin leven.

Moderne keuken bij bulthaup Leiden

Droomt u ook van een moderne bulthaup keuken in uw huis? Kom dan vrijblijvend langs in onze showroom. Wij laten graag de verschillende bulthaup modellen graag aan u zien!