Contact

bulthaup Leiden
Keukenconcept Leiden B.V.
Amphoraweg 3
2332 ED Leiden
edwin@bulthaupleiden.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 10.00 – 17.00 uur
Donderdag: 10.00 – 17.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
Zondag: gesloten

Bezoek op afspraak buiten openingstijden mogelijk

 

Keukenverlichting
inspiratie

Een aantal onderdelen van de keuken zijn essentieel. Een kookplaat, keukenapparatuur en een werkblad bijvoorbeeld, maar vergeet ook zeker niet de verlichting. Keukenverlichting is zeer van belang in de keuken. Waarom? En welke mogelijkheden zijn er voor keukenverlichting? Lees snel verder!

Het belang van keukenverlichting

Woonkeukens worden steeds populairder en een bulthaup keuken is wat ons betreft dé perfecte woonkeuken. De keuken wordt meer en meer een plek waarin echt wordt geleefd door het gehele gezin. Een sfeervolle woonkeuken zorgt ervoor dat het een aangename plek is om tijd door te brengen. Aangezien iedere keuken uniek is, bestaat er geen vast recept om de keuken sfeer te maken. Maar een ingrediënt van het niet bestaande recept is toch wel de keukenverlichting. Keukenverlichting is heel praktisch, zodat u kunt zien wat u aan het doen bent, en bepaalt daarnaast de sfeer van uw woonkeuken. Keukenverlichting is dus heel erg van belang!

De verschillende keukenverlichting mogelijkheden

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden als het aankomt op keukenverlichting. Edwin kan u tijdens een gesprek op basis van uw wensen een passend advies geven, ook voor de verlichting in de keuken. Hierbij een aantal mogelijkheden op een rijtje:

- Algemene keukenverlichting: verlichting voor de gehele ruimte.

- Spots: verlichting voor een specifieke plek in de keuken. Deze type verlichting wordt vaak toegepast onder keukenkastjes.

- Kastverlichting: verlichting om alle items in uw keukenkast te kunnen zien, ook als het donkerder is buiten.

- Werkbladverlichting: verlichting op het werkblad in de keuken, zodat u ziet wat u aan het doen bent tijdens het koken. Deze verlichting is niet alleen praktisch, maar zorgt ook voor een veilige kookomgeving.

Laat uw bulthaup keuken ontwerpen door Edwin

Bent u op zoek naar keukeninspiratie, benieuwd naar de opties voor keukenverlichting of heeft u advies nodig? Neem contact op met Edwin! Edwin ontvangt u graag in de bulthaup showroom in Leiden, vertelt u meer over de bulthaup keukens en maakt op basis van uw wensen een keukenontwerp. Onze showroom is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 09.30 – 18.00 uur en zaterdag van 09/30 – 17.00 uur.