Contact

bulthaup Leiden
Keukenconcept Leiden B.V.
Amphoraweg 3
2332 ED Leiden
edwin@bulthaupleiden.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 10.00 – 17.00 uur
Donderdag: 10.00 – 17.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
Zondag: gesloten

Bezoek op afspraak buiten openingstijden mogelijk

 

Haal de zomer in je keuken met...
bulthaup!

Beeld: Fotografie Sus & Do, keuken door bulthaup Presentatie Zwolle


De zomer komt eraan… en dus ook de grote schoonmaak van uw keuken. Heel het jaar door ‘verzamelen’ we diverse spullen en hulpmiddelen om ons eten zo snel, makkelijk en lekker mogelijk te bereiden. Maar dat kan soms een chaos opleveren op uw keukenblad. Edwin heeft een aantal tips om dit voortaan te voorkomen en uw keuken de hele zomer netjes te houden. Lees dus snel verder!

1. Breng verandering aan in uw accessoires

Hoogstwaarschijnlijk heeft u accessoires staan die in de winter zorgde voor een warme en sfeervolle keuken. Nu komen de warme dagen eraan en bent u juist blij met wat koelte in huis. Daarom is het fijn om uw ‘warme’ accessoires te vervangen door accessoires in ‘koele’, natuurlijke tonen. Dit zorgt gelijk voor een frissere, zomerse uitstraling van uw keuken!

2. Laat natuurlijk groen terugkomen

Een andere manier om een keuken meer zomers en koeler eruit te laten zien, is door één of meerdere planten in uw keuken te plaatsen. Het liefst met mooie, groene bladeren, zoals dit op de foto is te zien. Houdt u meer van kleur? Kies dan voor een plant met mooie bloemen. Mogelijk zorgt u hiermee ook nog eens voor een heerlijke zomerse geur in uw keuken!

3. Transparante gordijnen/luxaflex

Tot slot denken we bij een zomerse keuken aan veel (natuurlijk) licht. Dus vervang donkere gordijnen door lichtere (of lichtdoorlatende) gordijnen. Of zet uw luxaflex open, zodat het zonlicht daadwerkelijk uw keuken binnenkomt. Zo betrekt u de zomer nog meer in uw keuken!

Meer keuken inspiratie? Bezoek de showroom van bulthaup in Leiden

Wilt u meer keukens bekijken of wilt u de zomer starten met een nieuwe (bulthaup) keuken? Onze showroom is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 09.30 – 18.00 uur en op zaterdag van 09.30 – 17.00 uur. Edwin ontvangt u graag en vertelt u graag meer over bulthaup en de verschillende type (b1, b2 en de b3) keukens.