Contact

bulthaup Leiden
Keukenconcept Leiden B.V.
Amphoraweg 3
2332 ED Leiden
edwin@bulthaupleiden.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 10.00 – 17.00 uur
Donderdag: 10.00 – 17.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
Zondag: gesloten

Bezoek op afspraak buiten openingstijden mogelijk

 

Exclusieve design keukens
uit Duitsland

bulthaup voelt zich sterk met de geschiedenis verbonden, die voor ons onafhankelijk familiebedrijf in 1949 begint. Onze producten ontstaan van oudsher uit de verbinding tussen ambachtelijkheid en vormgeving. Vanaf het eerste begin staat bulthaup voor topkwaliteit, eerlijke materialen en passie bij de uitwerking van details. bulthaup is ook in snel veranderende tijden een bedrijf gebleven dat de wensen en eisen van de klant serieus neemt en altijd naar antwoorden en oplossingen zoekt.

Keuken uit Duitsland met historie

Eind jaren 60 stond bulthaup in de top vijf van grootste Duitse keukenproducten. In 1978 vond de overname plaats door zoon Gerd Bulthaup. Kort hierna werd begonnen aan een samenwerking met vormgever Otl Aicher. De liefde voor architectuur, de Bauhausfilosofie en tijdloos design hebben ervoor gezorgd dat het toen bestaande beeld van een keuken een ware transformatie doormaakte.

Exclusief design

Een bulthaup keuken is te herkennen aan haar design. Hierbij staat de gebruiker met zijn individuele behoeftes en de architectuur van de ruimte centraal. bulthaup keukens en leefruimtes zijn ontmoetingsplekken, zorgen voor ontspanning en voor het gevoel van 'thuis'.

Continu in ontwikkeling

bulthaup stelt zich elke dag de vraag opnieuw of de keuken voldoet aan de wensen en behoeften van vandaag en morgen. We maken onze producten met veel liefde voor detail en een passie voor kwaliteitsvol materiaal. Zo ontstaan keuken- en leefruimtesystemen die het leven verrijken.