Contact

bulthaup Leiden
Keukenconcept Leiden B.V.
Amphoraweg 3
2332 ED Leiden
edwin@bulthaupleiden.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 10.00 – 17.00 uur
Donderdag: 10.00 – 17.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
Zondag: gesloten

Bezoek op afspraak buiten openingstijden mogelijk

 

Een bulthaup keuken
de woonkeuken die bij u past

De woonkeuken is, naast het bereiden van gerechten, de plek waar u werkt, de krant leest en samenkomt met uw familie of vrienden. Oftewel, het is de ruimte in uw huis waar u écht woont. Een bulthaup keuken is een ontmoetingsplek, zorgt voor ontspanning en het gevoel van ‘thuis’. En is misschien wel dé woonkeuken voor u.

De woonkeuken waarbij de gebruiker centraal staat

Door het centraal stellen van de gebruiker met zijn individuele behoeftes en de architectuur van de ruimte, ontstaat een uniek systeem. Het systeem is verwerkt in een architectuur die het leven van de gebruiker eenvoudiger maakt. Creativiteit in de keuken is belangrijk, daarom is de bulthaup keuken uniek op dit gebied. Het laat de mens ervaren hoe heerlijk het is om iets te creëren.

 

Woonkeuken met een slim opbergsysteem

De keuken is voor de mens een rustpunt. Hier kookt hij. Hier leeft hij op. En hier werkt hij met zijn handen en met de goede gereedschappen. Daarom is het belangrijk dat keukengerei en ingrediënten binnen handbereik zijn. U heeft de vrijheid ze te ordenen op de manier die u bevalt. Het opbergsysteem bestaat onder andere uit prisma’s waardoor u de lades persoonlijk en slim kunt indelen. Met de verschuifbare verdelers brengt u structuur aan. En dat kan elke dag opnieuw, afhankelijk van uw voorkeur of veranderende omstandigheden.

 

bulthaup b3, b2 en b1: drie verschillende woonkeukens

De kookvertrekken van bulthaup zijn in te delen in drie modellen. Ontdekken welke variant bij u past? Meer informatie over deze ontwerpen leest u hier. Natuurlijk kunt u ook bellen naar +31 71 5721777 of mailen naar edwin@bulthaupleiden.nl voor een persoonlijk keukenadvies.