Contact

bulthaup Leiden
Keukenconcept Leiden B.V.
Amphoraweg 3
2332 ED Leiden
edwin@bulthaupleiden.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 10.00 – 17.00 uur
Donderdag: 10.00 – 17.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
Zondag: gesloten

Bezoek op afspraak buiten openingstijden mogelijk

 

De keuken om zelf vorm te geven
bulthaup b3

De keuken. De ruimte waar u alles bij de hand wilt hebben, alles ingericht is naar uw wens en alle benodigdheden aanwezig zijn. bulthaup b3 biedt u de optie om uw keuken volledig zelf vorm te geven. Wij vertellen u graag meer over de unieke bulthaup b3 keuken, al zijn karakteristieken en mogelijkheden bij het ontwerpen van de perfecte bulthaup b3 keuken.

Creëer uw eigen leefruimte met bulthaup b3

Met bulthaup b3 kunt u een keuken ontwerpen die volledig aansluit bij uw persoonlijke wensen en leefruimte. Zo heeft u keuze uit allerlei met de hand geselecteerde materialen. Die materialen sluiten aan op het karakter van de ruimte en de mensen die erin leven. De materialen van bulthaup zijn zoals ze eruitzien, zoals ze ruiken, zoals ze aanvoelen. Of het nu gaat om honderd jaar oude eik, doorgekleurde laminaat of meermalen gelakte toplagen. Alles wordt stuk voor stuk door de ervaren vakman afgemaakt, waardoor iedere b3 uniek is.

Multifunctioneel en doordacht detail

Koken, genieten en communicatie, dat kan allemaal met het eiland van bulthaup b3. Het eiland zorgt voor een vrij zicht over de gehele ruimte en biedt daarnaast voldoende ruimte voor al uw kookgerei en ingrediënten om mee aan de slag te gaan. Op poten of direct grenzend aan de vloer. Er is van alles mogelijk met het eiland van bulthaup b3. Daarnaast beschikt bulthaup b3 ook over een multifunctionele wand. Multifunctioneel omdat deze wand zich verleent als opbergruimte, maar ook functioneert als de spoelunit. Zodra er elementen aan de multifunctionele wand worden opgehangen, zoals messen, dan lijkt de keuken als het ware te zweven.

Een kwalitatieve keuken

Ook het werkblad is van groot belang. Hier worden in de keuken hoge eisen aan gesteld. De gebruikte materialen moeten namelijk bestand zijn tegen jarenlang dagelijks gebruik. Het werkblad van bulthaup b3 kan tegen druk en hitte en is stootvrij. Hiermee haalt u dus een kwalitatief goede keuken in huis waar u jarenlang (kook)plezier van zult hebben.

Een bulthaup b3 keuken op maat

Klinkt deze keuken als dé keuken waar u naar op zoek bent? Ervaar bulthaup b3 in onze showroom en maak een afspraak met Edwin om de mogelijkheden te bespreken. Wij gaan graag voor u aan de slag om een bulthaup b3 te ontwerpen, helemaal naar uw wens. Neem direct contact op om een afspraak in te plannen of loop even binnen in onze showroom in Leiden.