Contact

bulthaup Leiden
Keukenconcept Leiden B.V.
Amphoraweg 3
2332 ED Leiden
edwin@bulthaupleiden.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 10.00 – 17.00 uur
Donderdag: 10.00 – 17.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
Zondag: gesloten

Bezoek op afspraak buiten openingstijden mogelijk

 

De industriële keuken
de bulthaup b2

Houdt u niet van modern maar juist van een keuken waar u al uw benodigdheden gemakkelijk bij de hand heeft? Dan is de industriële keuken iets voor u. Er is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en handige opbergsystemen. De bulthaup b2 is een type keuken geïnspireerd op vakmannen uit de industrie. Dit model maakt van een keuken een werkplaats met grote bewegingsvrijheid en een uniek ordeningsprincipe.

De bulthaup b2: een industriële werkbank, werkkast en apparatenkast

De keuken bestaat ten eerste uit een aparte werkbank met daarin een kookplaat, een gootsteen en veel blad om aan te werken. Een werkkast met daarin optimale opslagruimte voor uw keukengerei. Tot slot een apparatenkast, waarin u een oven, vaatwasser en koelkast in onder kunt brengen. Bij gesloten deuren vallen deze apparaten niet op, maar bij open deuren zijn deze gemakkelijk benaderbaar.

De industriële keuken die naar eigen inzicht is in te delen

Het voordeel van dit model zijn de flexibiliteit en de mobiliteit van de elementen. Mocht u mogelijke veranderingen in uw keuken toepassen, dan is bulthaup b2 makkelijk daarop aan te passen. U kunt de indeling na plaatsing gemakkelijk wijzigen, waardoor u binnen een klein tijdsbestek een andere uitstraling aan uw keuken kunt geven!

Industriële keuken op maat

Ziet u zichzelf al helemaal staan in uw eigen industriële keuken? Een industriële keuken past bij iedere stijl, dus u hoeft zich geen zorgen te maken of deze keuken wel in uw huis past. Daarnaast tekent Edwin een industriële keuken op maat, zodat deze zo goed mogelijk aansluit bij al uw wensen. Neem contact op met Edwin voor het maken van een afspraak of stel hier uw vraag