Contact

bulthaup Leiden
Keukenconcept Leiden B.V.
Amphoraweg 3
2332 ED Leiden
edwin@bulthaupleiden.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 10.00 – 17.00 uur
Donderdag: 10.00 – 17.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
Zondag: gesloten

Bezoek op afspraak buiten openingstijden mogelijk

 

5x keukentrends van 2020

Het najaar is voor velen het realisatiemoment dat het jaar bijna tot zijn einde loopt en dat het nieuwe jaar wel heel dichtbij komt. Met een nieuw jaar komen ook nieuwe trends, zo ook voor keukens! Wij hebben de 5 meest toonaangevende keukentrends van 2020 voor u op een rij gezet, namelijk: duurzame uitstraling, natuurlijke materialen en kleuren, creëer uw persoonlijke woonkeuken, veel opbergruimte en zwarte keukens.

Keukentrend #1: Duurzame uitstraling van de keuken

Duurzaamheid gaat in alle aspecten van ieders leven een grotere rol spelen. Zo voor woonliefhebbers en in de keuken. Met het ontwerp van de keukens van bulthaup wordt altijd gestreefd naar een lange houdbaarheidsdatum. Als men zorgvuldig de woonomgeving vormgeeft, dan resulteert dat in minder materiaalverspilling en ook een duurzamer interieur. Dus bij het maken van een keuze voor een bulthaup keuken, denkt Edwin graag met u mee en stelt eventuele persoonlijke aanpassingen voor.

Keukentrend #2: Natuurlijke materialen en kleuren

Al jaren is marmer bijna niet meer weg te denken uit iedere keuken. Marmeren keukenbladen en marmeren accessoires. Maar in 2020 gaan ook andere natuurstenen een prominente rol innemen. Denk hierbij aan kalksteen, graniet en zandsteen. Natuursteen is daarnaast prachtig te combineren met een ander materiaal, hout. Het contrast tussen een hard en zacht materiaal maakt dat het heel luxe oogt.

Keukentrend #3: Creëer uw persoonlijke woonkeuken

Het persoonlijke element toevoegen aan uw keuken wordt ook steeds meer van belang. Hoe u dit persoonlijke element toevoegt? Heel simpel, door een keuken volledig op maat, aan de hand van uw wensen, te laten ontwerpen. Met de bulthaup b3 kunt uw eigen woonkeuken vormgeven. Dit universele systeem biedt voor elke leefsituatie een passende oplossing en geeft bijna onbegrensde mogelijkheden om keuken en leefruimte fraai en functioneel vorm te geven.

Keukentrend #4: Veel opbergruimte in de keuken

Door alle benodigdheden in de keuken snel bij de hand te hebben, kan de keuken al snel een rommelige plek worden. Voorkom dit en zorg voor voldoende opbergruimte in uw keuken. Een keuken met veel flexibiliteit en opbergruimte is bulthaup b2! De bulthaup b2 keuken bestaat uit drie elementen, namelijk: een werkkast, werkbank en apparatenkast. Dankzij de flexibiliteit en mobiliteit van de elementen, maakt bulthaup b2 ook aanpassingen aan veranderingen van het vertrek eenvoudig.

Keukentrend #5: Zwarte in plaats van witte keukens

Witte keukens zijn al jaren niet meer weg te denken uit alle interieurs. Toch gaan we in 2020 steeds meer keukens in andere kleuren zien: groen, grijs, maar ook zwart. Zeker zwarte keukens gaan misschien wel de witte keukens van de troon stoten. Een zwarte keuken oogt luxe, chique en stijlvol in vele interieurs.

Keuken ontwerp volledig op basis van de keukentrends van 2020

Nog steeds op zoek naar uw droomkeuken? Of bent u helemaal weg van een keukentrend voor 2020? Edwin ontwerpt op basis van uw wensen een bulthaup keuken, volledig op maat. Neem vrijblijvend contact op of bezoek de showroom in Leiden. Dan horen wij graag uw wensen voor een nieuwe keuken.