bulthaup keukens Leiden

bulthaup keukens en leefruimtes zijn plaatsen waar mensen elkaar ontmoeten, zich ontspannen en zich thuis voelen. Ze vormen een plek waar de mens creatief kan zijn en ervaren hoe heerlijk het is om met eigen handen iets tot stand te brengen. Om zo'n plaatsen te creëren moet de gebruiker met zijn behoeftes en leefgewoontes centraal staan.

bulthaup b3, b2 en b1

Er zijn drie modellen bulthaup keukens. bulthaup b3 staat voor een keuken waarin u zich vrij kunt ontplooien, bulthaup b2 richt zich op het zijn van een ware 'werkplaats' waarin u veel bewegingsvrijheid heeft en tot slot is bulthaup b1 een model waarin de essentie van de keuken centraal staat. U heeft de mogelijkheid om in onze showroom te ontdekken welk model bij u en uw wensen past.

Een bulthaup keuken is de keuken van nu

Een woonkeuken, brede lades en keukenkasten, innovatieve afzuiging, licht en natuurlijk en monochroom. De trends van 2018 op keukengebied zullen u vast niet ontgaan zijn. Dit is goed terug te zien in de ontwerpen van bulthaup. bulthaup keukens maakt onder andere gebruik van het innovatieve afzuigsysteem BORA. Hierbij worden kookdampen en -geuren direct afgezogen waar ze ontstaan, namelijk direct bij de kookplaat.


bulthaup Leiden

Zodra u de showroom van bulthaup Leiden binnenloopt, maakt u kennis met Edwin van den IJssel. Edwin tekent allerlei creatieve en functionele ontwerpen, helemaal op basis van uw wensen. Zo ontstaat uiteindelijk een harmonieus geheel dat tot in detail is afgewerkt. De keuken als leefruimte die onlosmakelijk is verbonden met de architectuur van het huis.