U bent van harte welkom voor een persoonlijk en creatief advies bij bulthaup Leiden keukenarchitectuur.


bulthaup blog

Volg onze blog vol persoonlijke verhalen van mensen met passies. Kijk binnen in woningen vol interieur inspiratie. Van appartement tot unieke architectuur. 
De mooiste binnenkijkers en bijzondere verhalen aan de keukentafel. 

Table Talks tijdens Dutch Design Week

bulthaup ontwerpt om mensen samen te brengen, we geloven dat de keukentafel daarvoor de uitgelezen plek is. We willen momenten creëren die van waarde zijn voor de mensen aan onze tafel. Tijdens Dutch Design Week 2019 richt bulthaup daarom een ruimte in op Strijp S aan der Torenallee 80 in Eindhoven, waar gevestigde namen en innovatieve nieuwkomers samen om de tafel gaan.

Ons veelzijdige programma is vrij toegankelijk.

Een duurzaam keukenontwerp

Eén van de grote keukentrends van 2020 is toch wel de duurzame uitstraling van de keuken. Naast een duurzame uitstraling, speelt duurzaamheid op zich een steeds grotere rol in de samenleving. De een installeert zonnepanelen, de ander kiest voor een duurzame kookplaat. Benieuwd wat duurzame keuzes zijn voor uw nieuwe keuken?

Lees meer

Kom samen in de woonkeuken tijdens feestdagen

De feestdagen zijn in aantocht, de kerstboom staat en het kerstmenu is in de maak. Dit is de uitgelezen mogelijkheid om u eens heerlijk uit te sloven in de keuken. Door u zo goed mogelijk voor te bereiden op de feestdagen, heeft u op de dag(en) zelf zo min mogelijk stress en kunt u heerlijk genieten van uw bezoek!

Lees meer

De keuken om zelf vorm te geven: bulthaup b3

De keuken. De ruimte waar u alles bij de hand wilt hebben, alles ingericht is naar uw wens en alle benodigdheden aanwezig zijn. bulthaup b3 biedt u de optie om uw keuken volledig zelf vorm te geven. Wij vertellen u graag meer over de unieke bulthaup b3 keuken, al zijn karakteristieken en mogelijkheden bij het ontwerpen van de perfecte bulthaup b3 keuken.

Lees meer

Inspiratie: keukenverlichting

Een aantal onderdelen van de keuken zijn essentieel. Een kookplaat, keukenapparatuur en een werkblad bijvoorbeeld, maar vergeet ook zeker niet de verlichting. Keukenverlichting is zeer van belang in de keuken. Waarom? En welke mogelijkheden zijn er voor keukenverlichting? Lees snel verder!

Lees meer

Slimme opbergruimte in een bulthaup keuken

Voldoende opbergruimte in de keuken is vrijwel onmisbaar. Wie herkent het niet: u staat in de keuken, nog wat dingen te doen voor het eten, maar opeens wordt het hectisch en rommelig in de keuken. Hierdoor liggen de attributen die u nodig heeft, niet meer voor het grijpen. Bij het ontwerp van de bulthaup keukens speelt de keukenindeling een grote rol, zodat u van iedere opbergruimte in uw keuken gebruikt kunt maken!

Lees meer