U bent van harte welkom voor een persoonlijk en creatief advies bij bulthaup Leiden keukenarchitectuur.


bulthaup blog

Volg onze blog vol persoonlijke verhalen van mensen met passies. Kijk binnen in woningen vol interieur inspiratie. Van appartement tot unieke architectuur. 
De mooiste binnenkijkers en bijzondere verhalen aan de keukentafel. 

De keukentrends van 2019

Nu de dagen korter zijn en de temperatuur steeds verder naar beneden zakt, zoeken we graag de warmte en gezelligheid op. Thuis is dit natuurlijk in de keuken; de plek waar we genieten van een heerlijke maaltijd en waar u mensen ontmoet. Misschien kom je er deze herfst achter dat u toe bent aan verandering, zodat u het nieuwe jaar goed begint. Wij zetten de belangrijkste keukentrends van 2019 op een rij.

  1. Gemakkelijke gadgets
    We leven in een tijd waarin iedereen het druk heeft en waarbij we zoveel mogelijk willen doen. Hoe fijn is het dan als er gadgets bestaan die ons leven net iets makkelijker maken. Gadgets zoals de kokendwaterkraan, de wijnkoelkast en de afzuigkap in kookplaat zijn onmisbaar in 2019.

  2. Een ‘groene’ keuken
    Een andere trend is een keuken versierd met groen. Speel handig op deze trend in door kruidenplanten te gebruiken. Zo geeft u uw keuken een natuurlijke look én heeft u kruiden zoals basilicum, tijm en peterselie altijd bij de hand!

  3. Nadruk op gezond eten
    Het is u vast niet onopgemerkt gebleven: gezond eten wordt steeds belangrijker bevonden. Naast de focus op wat we eten, wordt nu ook belangrijk hoe we ons eten bereiden. Een product dat meelift op deze trend is de stoomoven. Bij bereiding van een gerecht met een stoomoven blijven alle mineralen en vitaminen bewaard. Dit komt de smaak ten goede én is gezonder dan bij bereiding in een pan.

Meer weten over de laatste trends?
Bulthaup Leiden houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Neem contact op met Edwin van den IJssel of Peter van Leent voor een persoonlijk gesprek of kom langs in de showroom.

Lees meer

Een bulthaup keuken, de woonkeuken die bij u past

Lees meer

Voor u uitgelicht: de bulthaup b3, b2 en b1

Lees meer

Exclusieve design keukens uit Duitsland

Lees meer